Bachbloesems

Natuurlijke zachte hulp bij emotionele problemen.

Onze Bachbloesems

Werking Bachbloesems

De natuurlijke en zachte manier om te genieten van uw leven.

Bachbloesems bevatten de helende energieën van de bloemen waarvan ze gemaakt zijn. Volgens Dr. Bach voelen we ons goed wanneer onze geest, lichaam en ziel in evenwicht zijn. Het is juist dit evenwicht dat de bloesems proberen te herstellen of te behouden.

Bach bloemen werken op energetisch niveau en gaan de negatieve trillingen in ons fijnstoffelijke lichaam transformeren naar positieve. Dr. Bach was van mening dat iedere persoon, iedere gemoedstoestand en iedere klacht een bepaalde frequentie heeft. Bruce Tainio of Tainio Technology heeft vastgesteld dat de gemiddelde frequentie van het menselijk lichaam overdag 62-68 MHz is. Een gezonde lichaamsfrequentie is 62-72 MHz. Daalt deze frequentie, dan is onze afweer minder sterk.

Bachbloesems in de praktijk

Tijdens een consult gaan we kijken naar hoe u zich voelt en hoe u reageert op situaties. DAT zijn belangrijke zaken om meer inzicht te krijgen. Door uw karakterbloesems te leren kennen, gaat u ook uzelf veel beter begrijpen. Voor iedere gemoedsgesteldheid of emotie is er een specifieke bloesem. Het is dus belangrijk om de juiste Bachbloesem te kiezen, die bij uw persoonlijkheid en uw gemoedsgesteldheid past.

Voor kinderen zijn Bach bloemen een echte hulp om gemakkelijker met moeilijke situaties om te kunnen gaan. Hoe dikwijls heb ik in al die jaren ouders horen zeggen “de rust is in ons huis teruggekeerd.”

1. Bachbloesemadvies
2. Opleidingen
3. Karakterbloesems
4. Erkend Naturopaat
5. Erkend via GezondZorg
6. Verkoop Bachbloesems

Neem vrijblijvend contact op